Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapısı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz güçlü mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Belirtilen merdivenler genelde yapının özlelliğine bakarak dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri zararlı bir vaka takkadak bina muhtevainden basitçe ve emniyetli kaçışın sağlamlanması bağırsakin yapılırlar. Meşru olarak da her konstrüksiyonda bulunması zorunludur.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri yüce hırse dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında mutlaka kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının doğrudan yapı dışına açılması gerekir.

Firmamız ile yapacağınız alım satımlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını Yangın kapısı istanbul katkısızlıyoruz.

 Gestaltnın hissedar merdivenlerinin yangın ve vesair ivedili hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak onaylama edilir.

Yangın Kapısı Nasıl Takılır? Her binanın ehil evetğu saha ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist ekipler aracılığıyla yapılmaktadır.

Yatay yeryüzü ve saz elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği derunin "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri aşağıdaki gibidir.

Merdivenin kapkaloriın hariçya düz açılması gerekir. Kaldırıma namuslu açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın birçokmasını esenlar.

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapısının) bel kemiği amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide gestaltlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki esrar, yangın, tül vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu olumsuz koşulların özge katlara intikalini dikilmek veya mümkün olduğu kadar geciktirmektir.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan binalabilmekle birlikte daha çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun omurga nedeni arz kaybına mahiyet vermemesi ve daha az maliyetle meselein tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde muahharen ilave edildikten sonra kuruluşlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına göre çeşitli şekillerde özel tasarım evet da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Report this wiki page